Strategisch retreat

Vertel een kristalhelder verhaal

Ben jij ondernemer en ben je er gefrustreerd over dat je verhaal nog niet scherp is? Dat je stil valt of juist heel uitgebreid gaat praten als iemand vraagt wat je precies doet? Of dat het niet aanslaat bij je doelgroep?

Kom dan naar het strategisch retreat en laat me je helpen om de juiste woorden op papier te krijgen. Exclusief, 1-op-1, een deep-dive in jouw waarden, strategie, positionering en doelgroep. In alle rust de basis op orde krijgen. Dat is het strategisch retreat.

Goed om te weten: dit retreat is ook heel geschikt als je het concept van je boek op papier wilt krijgen. 

 

Het strategisch retreat is voor jou als je:

Steeds een ander verhaal vertelt

En mensen niet goed begrijpen wat je doet en wat het oplevert

social media niets uithaalt

Je post wel (maar vaak ook niet) en het levert in elk geval weinig op. Geen views, geen likes, niets

eindeloos op woorden puzzelt

Je gaat wel achter je scherm zitten om te werken aan je site, maar om nou te zeggen dat je blij wordt van wat er staat? Nee

Hi,

ik ben Hannah, aangenaam!

Mijn naam is Hannah Jansen Morrison. Ooit gestart als journalist bij nationale media zoals Elsevier en nrc.next. Toen liep ik de corporate route langs grote bedrijven zoals ABN Amro, Coca-Cola Enterprises en het Openbaar Ministerie waar ik verantwoordelijk was voor communicatiemanagement. Nu coach en schrijf ik vanuit een heerlijk stekkie op het platteland. Ik help zzp’ers en grotere bedrijven om hun verhaal echt goed neer te zetten in tekst. Zodat jij wordt gezien als de expert op jouw vakgebied.

Stop ermee om in cirkeltjes te draaien

Verdoe je tijd niet door allerlei verschillende ideeën uit te proberen. Laten we samen aan het werk gaan. Als copywriter-at-large ga ik je helpen je verhaal kristalhelder te krijgen. Zodat het jou en je klanten als gegoten zit. En jij eindelijk wordt gezien als de Ben Tiggelaar op jouw vakgebied.

Hoe werkt het retreat?

Het retreat is voor als je écht meters wilt maken. We gaan de diepte in rond jouw bedrijf. Hoe zit het met je positionering? Gebruik je wel woorden die bij jou én bij je doelgroep passen? Alles onderzoeken we én we schrijven het op. Zodat jij het direct kunt toepassen. Op je site, je LinkedIN-profiel en als pitch voor je klanten.

Dit is wat mijn supertevreden klanten zeggen:

Hannah heeft mij uitstekend op weg geholpen tijdens het retreat dat ik bij haar volgde. Ik vond het best spannend om bijna 2 dagen 1 op 1 begeleiding te krijgen, maar Hannah maakte het luchtig en heeft me echt geholpen om helder voor ogen te krijgen waar ik energie van krijg en wat dat betekent voor de strategische koers van mijn bedrijf. De dag erna heeft ze me heel praktisch geholpen met het schrijven van goede teksten en tips over marketing. Goed om eens kritisch na te denken over wat je doet en waar je heen wilt met je bedrijf en dat in een mooie omgeving met een heel toegankelijke coach!
Greet Evers

interim HR professional voor bouwbedrijven

Wanneer je arriveert op haar landgoed voel je je meteen welkom. Je voelt gelijktijdig dat je samen iets gaat bewerkstelligen. In een prachtige retreat komen eenvoud, duurzaamheid en rust samen. Hannah stelt de juiste vragen en reflecteert wie en wat je bent en waarom je de dingen doet zoals je die doet. Dit leidt uiteindelijk tot het gewenste eindresultaat waar jezelf erg gelukkig mee bent en wat de bouwstenen vormen voor je communicatiedoelstellingen. Ik vind het bijzonder knap dat Hannah eruit weet te halen wat erin zit.
Folkert van der Heide

Merkenbouwer in foodbedrijven

She is smart and very knowledgeable with an enthusiasm that is highly contagious. I loved my sessions with Hannah in her beautiful get-away place where we would work closely together for many mindboggling hours, with her using her impressive expertise to enrich mine. Hannah Jansen gets you to that desired high level!
Shyrin Karamat-Ali

interim corporate legal counsel

Hoe het retreat werkt: praktisch

Je komt aan bij ons koetshuis vlak bij Zutphen rond 17.00 uur en dan leid ik je eerst rond, waarna we beginnen met een maaltijd. ‘s Avonds doen we een strategische sessie. Ik noem het je droomavond. We bespreken je talenten, je waarden, je doelgroep, je why, je positionering, je producten. En kijken welke taal daarbij past. Om 22 uur mag je aan de wijn (of aan de thee, wat je wil natuurlijk).

De volgende dag starten we om 9 uur en gaan we door tot 16 uur, met natuurlijk een lunchpauze. We gaan echt praktisch uitwerken en bepalen je marketing- en salesstrategie. Aan het einde van de dag is je verhaal kristalhelder.

Jouw investering

Het retreat kost 1995 euro ex btw. Dit is inclusief verblijf, maaltijden, coaching, intake en aftercall.

Yes, boek nu een gratis call om kennis te maken

6 + 12 =

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang met onregelmatige regelmaat mijn verhalen over communicatie, taal en creativiteit.

Je bent met succes geabboneerd!