Schrijfcoaching voor ondernemers

In 8 weken al je content op wolkenkrabberniveau Online training én persoonlijke begeleiding

Dat valt niet mee, zo’n leeg scherm

Je staart naar je scherm. Toch die zin maar weer omgooien. Nee, werkt ook niet. Dan maar even op LinkedIN kijken hoe het met iedereen gaat. Lijkt goed te gaan. Hé, wat leuk dat die collega-ondernemer een nieuw project start. Even feliciteren. Voordat je het weet ben je twintig minuten verder en staat er niks op papier. Of er staat wél iets, maar aan het einde van zin twee ben jij zelf al in slaap gevallen.

Waarom wil je ook alweer schrijven?

Er wordt gefluisterd dat een beeld meer zegt dan duizend woorden. Maar in het online tijdperk is dat niet waar. Dat vinden in elk geval de algoritmes van Google en LinkedIN. Die willen heel graag woorden zien waarop ze je kunnen vinden. En jouw klanten? Die ook. Veel klanten willen online kennismaken. Als je verhaal dan vaag of incompleet is, gaan ze graag kennismaken met iemand anders.

Kortom: als ondernemer is het CRUCIAAL IN HOOFDLETTERS om goed te kunnen schrijven.

Hi, ik ben Hannah, aangenaam!

Mijn naam is Hannah Jansen Morrison. Ooit gestart als journalist bij nationale media zoals Elsevier en nrc.next. Toen liep ik de corporate route langs grote bedrijven zoals ABN Amro, Coca-Cola Enterprises en het Openbaar Ministerie. Nu coach en schrijf ik vanuit een heerlijk stekkie op het platteland. Ik help zzp’ers en grotere bedrijven om hun verhaal echt mooi neer te zetten in tekst. Zelf publiceer ik veel op LinkedIN, waar mijn posts regelmatig 10.000+ views krijgen en honderden likes. Ik leer je graag hoe jij dat ook kan doen.

Ik hou van de efficiency van online, maar ik weet ook dat je te weinig leert als je alles zelf moet doen. Daarom heb ik dit programma ontwikkeld: online maar met veel persoonlijke aandacht.

Zelf schrijven doe je niet alleen

Je weet dat goed schrijven belangrijk is, maar het DOEN…. Ben je ondernemer en weet je dat je goede content nodig hebt voor je bedrijf? Maar vind je het lastig om je verhalen op papier te krijgen? Of krijg je weinig views, likes en andere reacties op je teksten? Dan is het tijd om in actie te komen. Als je in deze tijd succesvol wilt zijn met je bedrijf moet je goede teksten hebben. Voor je site, voor je social, voor je nieuwsbrief. Zo simpel is het.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor ondernemers. Daarmee bedoel ik zzp’ers. Nog specifieker: zzp’ers die een dienst aanbieden. Bijvoorbeeld trainers, coaches, copywriters, ontwerpers, strategen en adviseurs.

Dit is voor jou als je veeeeel te lang naar je computerscherm blijft staren en dan nóg niet tevreden bent. Als je wilt posten en het op vrijdagmiddag nóg niet hebt gedaan. Of dat je teksten op je site, op LinkedIN en in de media je niet zo veel opleveren. Weinig views en likes, weinig verkoop.

Je hoeft nog helemaal niet goed te kunnen schrijven. Als je je eigen tekst slecht vindt, is dat niet erg. Wat belangrijk is, is dat je de intentie hebt om echt beter te worden. Dat je niet schrikt van track changes of rood in je tekst. Ik ben streng, doch humorvol en rechtvaardig. 🙂

Want zou het niet super zijn als je ging schrijven zonder dat het je zo veel moeite kost? Dat je je basisverhaal op papier hebt, dat je wekelijks goede blogs en posts publiceert, dat je site helder en duidelijk is? Dat je bereik veel groter wordt? En dat je verhalen klanten opleveren?

Als je dat je een goed idee vindt, ben je hier aan het goede adres.

Wil jij meer likes, views & clicks?

Dat gaat mijn programma je ook opleveren. Maar het gaat iets veel belangrijkers doen. Het gaat je helpen om zo te schrijven dat je teksten bij jouw stem passen. En je gaat schrijven, zodat jouw doelgroep zich gehoord voelt. Likes, views en clicks zijn leuk, maar het gaat erom dat jij echt mensen raakt. Ik geloof erin dat een tekst eigenlijk een goed gesprek is. Alleen dan op papier. Dat gesprek gaan wij proberen te vangen.

Je kunt je nu aanmelden voor schrijfcoaching!

Je kunt je nu inschrijven. Acht weken aan de bak om alle content voor je site goed op papier te krijgen. Omdat ik echt alles met je meeleest wat je maakt, heb ik steeds maar ruimte voor vijf nieuwe klanten per maand. Ik heb nu een plekje open. Is dat voor jou?

Wat ga je precies leren in het programma?

Ik hou van learning by doing. Dus terwijl je de belangrijkste content voor je bedrijf maakt, laat ik je zien hoe je snel en soepel schrijft. Ik leer je de psychologie van het schrijven, hoe je ervoor zorgt dat iemand blijft lezen. Je leert ook hoe een goed verhaal in elkaar zit en waarom structuur cruciaal is. Maar bovenal leer je een goede, eigen schrijfstijl die ook nog eens je lezer raakt.

De ups & downs van schrijven

Waarom schrijven zo moeilijk kan zijn en hoe je die obstakels overkomt.

Jouw strategie & positionering

Hoe ziet jouw doelgroep eruit? Wat is jouw tone of voice? Hoe verhoudt jouw bedrijf zich tot de concurrentie?

Jouw homepage

Stap voor stap help ik je om een dijk van een homepage neer te zetten. Die klanten overtuigt en simpel jouw verhaal weergeeft.

Over mij & salespagina

De twee belangrijkste pagina’s op je site, naast je homepage. Hoe bouw je die nou slim op? Ik help je.

Blog artikel

Ja, nu gaan we écht serieus schrijven. Een langer artikel voor publicatie, op je site of als e-boek.

Schrijven voor social

Hoe zorg je ervoor dat je posts meer views en likes krijgen en dus meer bereik? Ik geef je de 6 succesvolste invalshoeken.

Nieuwsbrief

Hoe val je op in de mailbox van jouw klant? Zo schrijf je serieus goede nieuwsbrieven.

Contentplan en monitoring

Een overzichtelijk en handig plan om wekelijks waardevolle content te creëren. Plus hou je monitort en er lering uit trekt.

Hoe werkt het programma praktisch?

Het programma duurt acht weken.

  • Zes keer houden we een persoonlijke 1-op-1 call.
  • Zes keer krijg je een video met daarin waardevolle theorie. (Voor 2 modules krijg je meer tijd)
  • Je krijgt een werkboek met oefeningen.
  • Ik review al je werk. Ja, echt letterlijk alles wat je tijdens het programma maakt. De nadruk tijdens het programma ligt op het delen van je boodschap en goede, waardevolle verhalen. Maar in de reviews komt mijn rode pen uit mijn zak en haal ik ook de grammaticale en spellingsfouten eruit.
I

Online video’s

Praktisch werkboek

Om de week een 1-op-1 call

Review van al je werk

Dit zeggen anderen

Ik klopte bij Hannah aan omdat ik in de knoei zat en op zoek was naar een coach. Na een traject van zes weken had ik een heldere positionering en kon ik vooruit. In de maanden erna merkte ik duidelijk dat mijn verhaal beter aansloeg bij potentiële klanten.
Veerle van Hoecke

Copywriter

Ik heb de afgelopen zes weken een persoonlijke training van Hannah gehad. Dat was super. Ze legde precies de vinger op de zere plek van mijn teksten. Daardoor kon ik kwaliteit van mijn teksten enorm verbeteren. Het verschil tussen een tekst van een paar maanden geleden en nu is groot! Dat geven klanten, vrienden en collega’s ook aan.
Niels van Zetten

online marketing specialist

Hannah heeft me geholpen om mijn wetenschappelijke kijk op mijn werk te vertalen naar taal en beleving die aansluit bij mijn klanten. Ze is zeer betrokken bij mij en mijn bedrijf. Ze inspireert me om te bloggen op een manier die bij mij past. Ook strategisch denkt Hannah mee over een communicatie lijn, zodat er meer consistentie zit in mijn verhaal die ik graag wil delen met de wereld.
Karianne Kalshoven

leiderschapscoach

Denk je: ok, goed idee! Maar misschien heb je nog de volgende overpeinzingen:

Het is wél een investering.
Dat klopt precies. Het is een investering die je terugverdient. Met een glashelder profiel en goede verhalen. Ik werk intensief met je samen, wat betekent dat ik er persoonlijk voor ga zorgen dat je flinke stappen maakt. Bovendien mag je in 2 termijnen betalen.
Het klinkt alsof het me veel tijd kost.
Dat valt reuze mee. Ik heb het programma speciaal ontwikkeld voor ondernemers: ik weet dat je het ook druk hebt met andere zaken. En ik heb je beloofd om ook echt sneller te schrijven, dus dat gaan we ook doen. Maar bovendien: de reden dat je beter wilt schrijven is JUIST omdat je wilt dat het met je bedrijf nog beter gaat. Ga uit van een tijdsinvestering van 3 uur per week. Dat is inclusief schrijven, calls en feedback verwerken.
Ik haat schrijven echt.
Dat hebben veel mensen. Ik ga je leren om er een feestje van te maken. Daar ga je echt je hele leven plezier aan beleven.
Ik heb geen idee waarover ik moet schrijven.
Juist daar ga ik je mee helpen. Echt, je gaat veel beter schrijven dan je ooit had kunnen denken.
Ik wil niet volgens een methode schrijven.
Ik ook niet. Ik hou er niet van als mensen zeggen wat ik moet doen. Daarom ga ik je dat niet vertellen. Wel ga ik je helpen om goed te schrijven op een manier die bij jou past.

Je investering

Het programma, inclusief calls, video’s, werkboek en review van ál je werk, is 1495,- ex. btw.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang met onregelmatige regelmaat mijn verhalen over communicatie, taal en creativiteit.

Je bent met succes geabboneerd!