How do you keep the fire going?

February 24, 2020

hannah

February 24, 2020

Als je zoals ik in een oud huis woont waar nog nooit gas aangesloten is geweest en je bent nog in afwachting van een hypersonisch warmte-watersysteem: dan moet er weleens een blokkie hout op het vuur.

Een vuurtje maken is best een bewerkelijke aangelegenheid: je moet hout vinden, zagen, opslaan, naar de haard, poken, hout in de haard.

Het is vrij veel werk kortom. En het valt me op dat veel mensen, als het gaat om het vuurtje van hun eigen bedrijf delen met de buitenwereld, de boel snel laten versloffen. Te druk met een opdracht. Geen inspiratie. Doe ik volgende week wel.

Echt zonde, want het vuur kan uitgaan.

Mijn tips:

🔥Schrijf niet omdat het moet, maar omdat je het wilt. Dat willen kun je stimuleren door notities te maken van zaken waar je je over opwindt of over verbaast. Daar zitten vaak onderwerpen.
🔥 Maak een plan. Het liefst weet je op het moment dat je hebt gepubliceerd waar je volgende post over gaat.
🔥Breng structuur aan. Maak er een gewoonte van om elke woensdag oid te publiceren. Zet het in je agenda.

Heb een mooie dag, ik ga weer even mijn vuurtje checken 🙂

0 Comments

Submit a Comment

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang met onregelmatige regelmaat mijn verhalen over communicatie, taal en creativiteit.

Je bent met succes geabboneerd!